Tack vare alla våra medlemmar och besökare som fikat i vår cafeteria under året har vi samlat ihop pengar och kunnat köpa in Bonnie som är en D-ponny (sto). Bonnie är 7 år och är en ganska trevlig häst med mycket personlighet. Pia Johansson som driver lördagscafeterian var själv på plats och hälsade hästen välkommen när den kom till Malmö Ridklubb.

– Jag hoppas hästen kommer att trivas här hos oss. Jag hade gärna själv provridit den🙂 men jag lämnade över detta till några av tjejerna som brukar hjälpa mig i cafeterian på lördagar. Bonnie skall vara en rackare på hoppning så jag är säker på att barnen kommer att ha mycket kul med henne, berättar Pia Johansson.

– Nu siktar vi på KM och Pay & Jump den 11 november där överskottet från Cafeterian såklart kommer att gå till något kul här på klubben och som alla har nytta av, kom gärna förbi och ta en fika, fortsätter Pia Johansson.

Tack alla medlemmar och besökare och tack Pia för alla Lördagar du ställer upp!!!