Vi är jätteglada att välkomna vår nya instruktör Rebecca Barwich till Malmö Ridklubb. Rebecca börjar hos oss från den 1 juni. Rebecca är 36 år och har en lång erfarenhet inom hästvärlden. Rebecca har jobbat som instruktör på ett flertal ridskolor och kommer närmast från Båstad Ridklubb där hon jobbade som Ridskolechef. Rebbeca har gått ett flertal  utbildningar på både Flyinge och Strömsholm. Rebecca är uppvuxen med hästar och har haft egen gård både i Stockholmsområdet samt i Skåne.

– Idag har jag tre egna hästar. Alla egna uppfödningar. Jag tävlar kontinuerligt i både dressyr, hoppning och fälttävlan. Jag har tagit upp ett par hästar till Tvåstjärnig fälttävlan, ridit LagSM 3 ggr på olika hästar, placering MsvC dressyr och tävlat upp till 120 hoppning,  Jag har dessutom ridit ett antal Breeders i fälttävlan på egna hästar som jag utbildat själv, berättar Rebecca.

– Det skall bli jätteroligt att börja på Malmö Ridklubb. Jag ser fram emot att träffa alla elever och hästar hos er på MR, fortsättter Rebecca

Vi hälsar Rebecca varmt välkommen till oss på Malmö Ridklubb 🙂