Kärlek, värme och gofika! – Det är det Malmö Ridklubbs cafeteria vill erbjuda – alla dagar i veckan. Cafeterian är en viktig social del på Malmö Ridklubb. Dit går många för att värma sig och ta en god fika, men till cafeterian kommer också barn och ungdomar som vill ha en vuxen att prata av sig med eller kanske för att göra läxan.

Problemet är att vi har svårt att få ideella krafter att ställa upp så att vi kan ha öppet i den utsträckning vi önskar. Så snälla, är du som förälder eller anhörig intresserad av att stötta klubben några timmar i månaden genom att ställa upp någon kväll i cafeterian är du varmt välkommen att höra av dig till piaumjohansson@gmail.com. Att stå i cafeterian är också ett trevligt sätt att lära känna andra på klubben. Inga förkunskaper krävs.

Tyvärr ha vi haft för många problem med barn som vill stå i cafeterian, därför söker vi vuxna och/eller ungdomar från 14 år. Cafeterian bör ha öppet vardagar kl 17-19 (gärna tidigare eller längre om du kan).

Du kan också stötta cafeterian genom att bli cafeteria-sponsor. Det innebär att du stöttar cafeterian med 1.000kr/år till inköp och i gengäld får du gratis kaffe hela terminen och en fin Malmö Ridklubb termosmugg. Kontakta piaumjohansson@gmail.comom du vill bli cafeteria-sponsor. Alla förtjänster som Malmö Ridklubbs cafeteria drar in går direkt tillbaka till verksamheten. Ett exempel på det är C-ponnyn Parisa som är inköpt för pengar från cafeterian.

/Malmö Ridklubb