Vill du arbeta på en av Sveriges större ridklubbar som har påbörjat en spännande resa mot framtiden och brinner för att utveckla en ridskola till att bli den allra bästa? Då skall du söka tjänsten som stallpersonal på Malmö Ridklubb.

Arbetsuppgifter
Du ingår i ett team bestående av stallchef, tre stallpersonal och en vaktmästare som har till uppgift att sköta om våra hästar och vår anläggning. Ert mål är att driva och utveckla stallet, så att klubben hela tiden kan leverera vältränade, trevliga och kunniga hästar till våra elever. I arbetsuppgifterna ingår förutom den dagliga skötseln (mockning, ut- och intag, fodring, vård av utrustning, sårvård) ingår det även motionsträning av hästar (ridning, longering och löshoppning).

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Vi anser att du är minst diplomerad hästskötare. Du är noggrann som person och mån om både personal och djur. Du har en vilja att utveckla både klubben och dig själv. Ett plus är om du har B- körkort.

Övrigt
• Start: omgående
• Omfattning: 100 %
• Plats: Malmö
• Lön: efter överenskommelse

Om Malmö Ridklubb
Malmö Ridklubb driver en omfattande ridskola för alla åldrar och grupper med olika inriktning och kunskapsnivå i samtliga discipliner. Vi bildades 1920 och är en av Sverige större ridklubbar. Föreningen bedriver också tävlingsverksamhet från klubbnivå till regionala i dressyr, hoppning för såväl ponnyers som hästar. Inom Malmö Ridklubb finns även en husargrupp.
Vi är idag nästan 850 medlemmar och på vår anläggning ute på Hyllie rider varje vecka allt från små barn till pensionärer. Vi har ca 500 ridande varje vecka. Ungdomssektionen arrangerar regelbundet aktiviteter på vår anläggning. Föreningen bedriver också en omfattande verksamhet för barn med funktionsnedsättningar som kommer och rider hos oss.

Vi har öppet veckans alla dagar – från tidig morgon till sen kväll. Vår anläggning i Hyllie är ca. 10 000 m2 stor och består av tre ridhus och i våra fem stallbyggnader finns plats för minst 65 hästar.

Ansökan
Skicka personligt brev och CV till ansokan@malmoridklubb.se