Nu har vi kommit en bit in på vårterminen och vi hoppas att terminsstarten varit bra och ni så smått börjar komma in rutinerna efter den långa julledigheten. Vi har märkt att vissa av våra ryttare missat att betala medlemsavgiften för 2020. Vi skickade i början av december ut medlemsfakturor för 2020 till alla våra medlemmar. Vi saknar dock fortfarande betalning från vissa av våra elever i ridskolan.

Alla lektionsryttare som rider på Malmö Ridklubb skall vara medlemmar i föreningen. Som medlem i föreningen är du försäkrad via Svenska Ridsportförbundets olycksfallsfökring. Vi ber er därför att betala in er medlemsavgift snarast. Dessutom är det årsmötet den 29 mars på Malmö Ridklubb och för att kunna ha rösträtt på årsmötet behöver man vara medlem.

Saknar du din faktura? Kan du enkelt ladda ner den via vår kundportal. Där kan du också uppdatera dina personliga kontaktuppgifter så att vi på ett enkelt sätt kan kommunicera med er. Vill du att vi mailar din faktura till dig kan du kontakta kansliet antingen via epost kansliet@malmoridklubb.se eller telefon 040-134900

Här hittar du information hur du du loggar in på kundportalen:
https://malmoridklubb.se/logga-in-pa-var-nya-kundportal/

Har ni frågor kring medlemskapet och betalning eller vill du kanske också bli medlem var god att kontakta:
christine.henriksson@malmoridklubb.se