Vill ni komma i kontakt med oss på Malmö Ridklubb? Här hittar ni all information ni behöver. Vi är mycket ute på anläggningen och rör oss och har inte alltid tid att svara i telefon därför är det bästa sättet att nå oss på via mail. Här nedan hittar du lite tips och kontaktuppgifter beroende på vad ni vill ha hjälp med.


Jag vill avboka ridlektion, så här gör du?:

Digitalt via vår elevportal:
Detta gör du enklast genom att logga in på vår elevportal och avboka dig digitalt.
Mer information om elevportalen hittar du här:

Ringa stallkontoret:
Du kan också ringa stallkontoret direkt och göra en avanmälan direkt till vår stallvärdinna. Personalen på stallkontoret kan inte svara på några frågor kring lediga platser i ridskolan, frågor som rör fakturor/medlemskap. Stallkontoret är endast öppet under lektionstid. Tyvärr har vi inte alltid tid att svara i telefonen då vi hjälper våra elever i stallet. Det går bra att lämna meddelande om vi inte svarar. Telefon: 040-13 49 00

Telefonen på stallkontoret är öppen:
Måndag-Torsdag 16.00-21.00
Fredag 15.00-20.00
Lördag: 09.00-14.00
Söndag: Stängt


Jag har en fråga som rör fakturor/ekonomi:

Medlemsavgifter/delbetalning/kreditering/leverantörsfakturor eller någon annan fråga kring ekonomi löser du enklast genom att kontakta vår ekonomiavdelning. Detta gör ni enklast genom att maila ekonomi@malmoridklubb.se. Förklara ärende, namn, telefon där vi kan nå er och uppge fakturanummer. Vi tar då kontakt med dig så fort som möjligt och hjälper dig.


Jag vill börja rida på Malmö Ridklubb:

Just nu har vi väldigt fullt men det rör på sig hela tiden. Vi har en del lediga platser i dom lite mer avancerade nivåerna samt en del ströplatser. Vi startar hela tiden nya grupper i den mån vi har plats i schemat. Tänk på att fylla i alla fält i formuläret och om du har ridit tidigare är det bra om du uppger kunskapsnivå även om det ibland är svårt. Ge gärna exempel.
Fyll i formuläret som du hittar här


Jag vill komma i kontakt med min ridlärare:

Vill du önska häst eller lämna information till ridläraren kan du göra det via elevportalen.
Här hittar du information om elevportalen.


Jag behöver komma i kontakt med Ridskolechefen?

Vår ridskolechef Annika Pihl når ni lättast via mail på annika@malmoridklubb.se